Hexelseweg 61, 7641 PP Wierden
Mob. 06-15161755

Abraham of Sarah huren Bornebroek?

25 of 50 Jaar? Poki entertainment Wierden.

Wordt een van uw vrienden, buren, familieleden binnenkort 25 of 50? Verras hem/haar dan op een originele manier, door een van onze blikvangers in zijn/haar tuin te plaatsen.

Assortiment

Wij hebben de beschikking over een abraham, sarah, halve abraham en een halve sarah. Een dag voor de verjaardag kunt u de abraham/sarah ophalen, en de dag na de verjaardag brengt u het gehuurde artikel weer terug. Uiteraard willen wij het gehuurde artikel ook bij u thuis bezorgen, dit brengt wel een reiskostenvergoeding met zich mee.

Ballonnenboog

Ook zijn wij gespecialiseerd met betrekking tot ballondecoraties en ballonnenbogen. De decoraties met ballonnen geven uw feest een extra feestelijke uitstraling. U kunt zelf de kleuren,vormen en groottes bepalen.

Kijkt u gerust eens rond op onze website, mocht u een vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar: 06- 15 16 17 55 of door contact op te nemen door middel van het contactformulier op de website. Wij zijn gevestigd in Wierden, maar uiteraard willen wij het gekozen artikel ook graag bij u langs brengen.