Hexelseweg 61, 7641 PP Wierden
Mob. 06-15161755

Abraham of sarah huren Holten?

Abraham en sarah? Poki entertainment Wierden.

Wij hebben de beschikking over een abraham, sarah, halve abraham en een halve sarah. Een dag voor de verjaardag kunt u de abraham/sarah ophalen, en de dag na de verjaardag brengt u het gehuurde artikel weer terug. Uiteraard willen wij het gehuurde artikel ook bij u thuis bezorgen, dit brengt wel een reiskostenvergoeding met zich mee.

Bruidsassortiment

Daarnaast hebben wij ook nog een bruidsassortiment, met onder andere een opblaasbaar bruidspaar, schilden, ballondecoraties en ballonnenbogen.

Ballondecoraties

Ook zijn wij gespecialiseerd met betrekking tot ballondecoraties en ballonnenbogen. De decoraties met ballonnen geven uw feest een extra feestelijke uitstraling. U kunt zelf de kleuren,vormen en groottes bepalen.

Kijkt u gerust eens rond op onze website, mocht u een vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar: 06- 15 16 17 55 of door contact op te nemen door middel van het contactformulier op de website. Wij zijn gevestigd in Wierden, maar uiteraard willen wij het gekozen artikel ook graag bij u langs brengen. De koffie staat altijd voor u klaar!