Hexelseweg 61, 7641 PP Wierden
Mob. 06-15161755

Abraham of sarah huren Rijssen?

Feest? Poki entertainment Wierden.

Wordt een van uw vrienden, buren, familieleden binnenkort 25 of 50? Verras hem/haar dan op een originele manier, door een van onze blikvangers in zijn/haar tuin te plaatsen.

Assortiment

Wij hebben de beschikking over een abraham, sarah, halve abraham en een halve sarah. Een dag voor de verjaardag kunt u de abraham/sarah ophalen, en de dag na de verjaardag brengt u het gehuurde artikel weer terug. Uiteraard willen wij het gehuurde artikel ook bij u thuis bezorgen, dit brengt wel een reiskostenvergoeding met zich mee.

Feestborden

De bijbehorende schilden kunt u ook bij ons kopen, wij hebben traditionele schilden, maar ook schilden met originele teksten. Is de opblaasbare abraham/sarah u te groot, dan verhuren wij ook kleinere houten borden of een traditioneel geklede pop.

Kijkt u gerust eens rond op onze website, mocht u een vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar: 06- 15 16 17 55 of door contact op te nemen door middel van het contactformulier op de website. Wij zijn gevestigd in Wierden, maar uiteraard willen wij het gekozen artikel ook graag bij u langs brengen. Kortom bij Pokie Entertainment in Wierden moet u zijn!